Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 109. Yılını Kutluyoruz

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 109. Yılını Kutluyoruz

Gündem 18.03.2024 09:50:24 0
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 109. Yılını Kutluyoruz
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin, 109. yıldönümünü kutlamanın büyük sevincini ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü'nü idrak etmenin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Çanakkale, paylaşılmak ve tarihten silinmek istenen bir cihan imparatorluğu içinden kahraman bir milletin varlığını bütün dünyaya ispat ettiği, tarihte eşine rastlanamayacak kadar muhteşem bir milli duygu, milli inanç, istiklâl, kahramanlık ve milli şahlanışın başlangıç noktasıdır.

Kahraman askerlerimizin inanç ve azmi, milletimizin üstün fedakârlıklarıyla Çanakkale'de elde edilen eşsiz başarı, Kurtuluş Savaşı'na giden yolda en büyük gücümüz olmuştur. Vatan topraklarının dört bir yanından gelerek, Çanakkale'de, ülkesi ve bayrağı için canlarını feda eden, "Çanakkale Zaferini" şanlı tarihimize altın harflerle yazdıran yüzbinlerce kahraman asla unutulmayacaktır.

Bütün dünyaya "Çanakkale Geçilmez" dedirten Aziz milletimiz bugün de yarın da vatanına, geleceğine ve bağımsızlığına sahip çıkma azim ve kararlılığını her daim gösterecektir.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale'de ve tüm vatan sathında şanlı bayrağımızın semalarımızda özgürce dalgalanabilmesi için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

#18MartÇanakkaleDenizZaferi #ŞehitlerGünü #ÇanakkaleGeçilmez #MustafaKemalAtatürk #ÇanakkaleZaferi #şanlıbayrak #vatansevgisi #milliinancaşk #tarihbillimi #azimvekarar

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °