Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, şehit Piyade Er Müslüm Özdemir'in ailesine teslim edilecek evin inşaatını tamamladıklarını duyurdu.

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, şehit Piyade Er Müslüm Özdemir'in ailesine teslim edilecek evin inşaatını tamamladıklarını duyurdu.

Siyaset 19.02.2024 09:55:27 0
Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, şehit Piyade Er Müslüm Özdemir
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir'in ailesi için yapılan evin tamamlandığını açıkladı. Özhaseki, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Müslüm Özdemir'in ailesinin evini bu hafta teslim edeceklerini söyledi. Bakan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda evin tamamlandığını gösterdi. Özhaseki, "Kahramanmaraşlı şehitimiz Müslüm evladımızın ailesinin evi hazır, inşaatını bitirdik. Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz. Hayırla, sağlıkla otursunlar. Müslüm evladımızın da mekanı cennet olsun. Rabb'im cennetinde Peygamber Efendimize komşu eylesin. Şehitlerimizin emanetlerine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz." açıklamalarında bulundu.

#ÇevreBakanı #MehmetÖzhaseki #Kahramanmaraş #şehit #evinşaatı #teslim +#depremzede #teröristlerleçatışma #PençeKilitHarekatı #cennet

Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °