"CHP Afyonkarahisar İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı, Mısri Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projelerini vatandaşlarla görüştü"

"CHP Afyonkarahisar İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı, Mısri Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projelerini vatandaşlarla görüştü"

Gündem 21.03.2024 09:52:11 0
Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve parti üyeleri, Mısri Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluşarak yerel seçim çalışmalarına devam etti.

Toplantı, uzun süredir çözüm bekleyen kentsel dönüşüm konusu üzerinde odaklandı. Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve proje için vatandaşların ek bir maliyet ödemeden gerçekleştirileceği ve sorunun çözüleceği taahhüdünde bulundu.

CHP temsilcileri, özellikle kentsel dönüşüm projelerinin bölge halkının yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebileceğini vurgulayarak, bölge sakinlerinin taleplerine öncelik vereceklerini belirtti. Aday Köksal, projenin ayrıntıları henüz paylaşılmamasına rağmen, sürecin şeffaf ve adil şekilde yönetileceğini söyledi.

CHP İl Başkanı Erhan ise bu tür buluşmaların yerel yönetimlerde vatandaş odaklı bir anlayışı tesis etmek amacını taşıdığını dile getirdi. Halkın desteğiyle yaşam standartlarını yükseltmek istediklerine vurgu yapan Erhan, CHP'nin beklentileri anlamak ve politikaları buna göre şekillendirmek için bu tür toplantılar düzenlediğini ifade etti.

#Afyonkarahisar #CHP #FarukDuhaErhan #BurcuKöksal #kentseldönüşüm #yerelseçim #halkaraklaması #şeffafyönetim


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °