CHP, Büyükşehir ve İl Belediye Başkan adaylarını belirledi!

CHP, Büyükşehir ve İl Belediye Başkan adaylarını belirledi!

Siyaset 22.12.2023 12:14:54 0
CHP, Büyükşehir ve İl Belediye Başkan adaylarını belirledi!
CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen Parti Meclisi toplantısında yapılan oylamalar sonucunda Büyükşehir Belediye Başkan adayları ve İl Belediye Başkan adayları belirlendi. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Sonkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü olarak görevlendirildi.

Ayrıca Çanakkale Belediye Başkan adayı Muharrem Erkek, Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, Bartın Belediye Başkan adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Amasya Belediye Başkan adayı Turgay Sevindi ve Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir de Parti Meclisi tarafından belirlenen isimler oldular. Kütahya Belediye Başkan adayı ise Eyüp Kahveci olarak açıklandı. Ayrıca, 35 seçim çevresinde önseçim kararı alındığı da belirtildi.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, basın toplantısında konuya ilişkin olarak, "Bugün Parti Meclisi toplantımızda belirlenen Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarımızı ve İl Belediye Başkan Adaylarımızı sizlerle paylaşacağım" dedi. Yücel ayrıca, oylama sonucunda belirlenen adayların isimlerini de kamuoyuyla paylaştı.

#CHP #seçim #adaylar #belediye #partimeclisi

Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °