CHP Milletvekili Adayı Akar, Her Köyde Ziraat Mühendisi ve Veteriner İstiyor!

CHP Milletvekili Adayı Akar, Her Köyde Ziraat Mühendisi ve Veteriner İstiyor!

Gündem 4.05.2023 14:58:04 0
CHP Milletvekili Adayı Akar, Her Köyde Ziraat Mühendisi ve Veteriner İstiyor!
CHP milletvekili adayı Anıl Halis Akar, Erenler ve Şuhut'ta vatandaşlarla bir araya gelerek, her köyde ziraat mühendisi ve veteriner olacağı vaadinde bulundu.

Akar, Erenler Mahallesi'nde gençlerle bir araya gelerek, ekonomik zorluklar yüzünden binlerce öğrencinin okulunu bırakmak zorunda kaldığını ve bu soruna çözüm bulacaklarını belirtti. Üniversite öğrencilerinin barınma, beslenme ve eğitim sorununa çözüm getireceklerini, ailelerin çocuklarını devletin şefkatli ellerine teslim ederek iyi eğitim almalarını sağlayacaklarını söyledi.

Akşam saatlerinde Atlıhisar Mahmut ve Anayurt köylerinde de köylülerle bir araya gelen Anıl Halis Akar, üretimdeki sıkıntılardan bahsederek, çiftçilere ve hayvancılıkla uğraşanlara her köyde ziraat mühendisi ve veteriner desteği sağlayacaklarını, böylece verimli üretimi sağlayacaklarını ve köylerde daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlayacaklarını dile getirdi.

Akar ayrıca, taşımalı eğitim sistemine son vereceklerini ve her köyde temel okul açacaklarını belirtirken, köydeki gençlerin doğdukları yerde doyacaklarını, üretim yaparak geçimlerini sağlayacaklarını ve çocuklarına iyi bir eğitim sunacaklarını ifade etti. Son olarak, millet ittifakı iktidarında halkın sorunlarına çözüm üreteceklerini ve seçmenlerden destek istedi.

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °