CHP Mv.A.Adayı Akar ‘ Özlenen iktidara az kaldı’

CHP Mv.A.Adayı Akar ‘ Özlenen iktidara az kaldı’

Siyaset 31.03.2023 10:59:00 0
CHP Mv.A.Adayı Akar ‘ Özlenen iktidara az kaldı’

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yüksek Mimar Anıl Halis Akar İhsaniye Belediyesi ve İhsaniye İlçesini ziyaretinde, ‘Beklenen ve özlenen iktidara az kaldı. Biz geldiğimizde üretici ve büyükbaş/küçükbaş hayvan yetiştiricisinin de yüzü gülecek’ dedi.

İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen tarafından Belediye’de karşılanan Akar’a Başkan Türkmen çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Türkmen, ‘Çok kısa zamanda İhsaniye’nin çehresini değiştirdik. Önemli hizmetlere imza attık. Çalışmaya da devam ediyoruz’ dedi.

Daha sonra CHP İlçe Başkanı Mevlüt Çakır ve partililer ile görüşen Aıul Halis Akar, ’İstanbul, Ankara örneğinde olduğu gibi halkımız yerel yönetimleri partimize teslim etti ve liyakatlı kadrolar ile hizmet almaya başladı. 

Bunun örneği de İhsaniye ilçemiz ve Türkmen başkan’ın hizmetleridir. Kadıköy Belediyesinde çalışırken de Tunay Başkanın çalışmalarını yakından takip ettim ve destek verdik. 

Bu yüzden yerel sonrası genel iktidara da talibiz. Kadromuz ekibimiz hazır. Özlenen ve beklenen iktidara geleceğiz. Başta çiftçilerimiz ve havyam yetiştiricilerimizi bu dar boğazdan kurtaracağız. Mazotta KDV ve ÖTV kalkacak. Sözümüz söz’ dedi.


Anahtar Kelimeler: ..Adayı Özlenen iktidara kaldı’
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °