ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ

DÖRTYOL MAHALLESİ'NDE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUSU

Gündem 8.10.2023 18:40:00 0
ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ

 

        Afyonkarahisar Belediyesi, birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğin yer aldığı Çocuk Şenliğine ev sahipliği yamaya devam ediyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde hem minikler hem de aileleri birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

Bu hafta sonu Dörtyol Mahallesi’nde düzenlenen "Çocuk Şenliği" büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te miniklerin eğlenceli anlarına ortak oldu.

MAHALLE ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLENDİ, MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından çocuklarımız için düzenlediğimiz, Çocuk Şenliği etkinliğinin bu haftaki durağı Dörtyol Mahallesi oldu.

 Şenlikte yarışmalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramlar vardı.  Başkanı Mehmet Zeybek’te şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı.

 Çocukların heyecanına ortak oldu, fotoğraf çekildi. Yüzlerce çocuğun bir araya geldiği etkinliğe katılım yoğundu. Palyaçolar şenliğe renk kattı, minikler oyun parkında eğlenceli saatler geçirdi. Oyunlar ile heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar şenliğin keyfini doyasıya çıkardı. Pamuk şekeri ve mısırla damaklar şenlendi. 

Etkinliğe katılım sağlayan Başkanı Mehmet Zeybek’in çocuklar ile kucaklaşması ise kalpleri ısıttı. Çocuklar; Başkan Amcalarına sarılarak teşekkür etti, sevgi gösterisinde bulundu.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ

Program öncesi çocuklar ve hemşehrileri ile buluşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek burada yaptığı hitapta, “Yıl başından bu yana 10’un üzerinde festival ve etkinlikle şehrimizin adını duyurmaya çalıştık.

 Bunlardan birisi de Baba Çocuk kampıydı. Kampın geçtiğimiz yıl ilkini bu yıl ise ikicisini gerçekleştirdik.

 Bizler aile birliğine önem veriyoruz. Anne ve babaların çocukları ile olan ilişkisini güçlendirmeyi hedefleyen etkinlikler düzenliyoruz.

 Çocuk Şenliğimizde yine bu amaca hizmet eden bir program. Ekibimizle yaptığımız istişare ardından çocuklarımızın sosyal hayatını renklendirmek, onlara eğlenceli dakikalar yaşatmak amacı ile bu şenliklere başladık. İlkini Ataköy Mahallemizde, ikincisini Akmescit Mahallemizde, üçüncüsünü Masal Parkında düzenledik.

 Çocuklarımızın hoşça vakit geçirmeleri ve eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlamak adına bu şenliği düzenliyoruz. Çocuklarımızla kucaklaşmak onların gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Kıymetli yavrularımızın her birinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. 

 Hemşehrilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dörtyol Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz de Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e yaptığı hizmetler ve düzenlediği çocuk şenliği programı nedeni ile teşekkür etti.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °