Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle terörün beli kırıldı.

Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle terörün belinin kırıldığını ifade etti.

Siyaset 20.11.2022 17:20:00 0
Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle terörün beli kırıldı.

İçişleri Bakanlığı 2023 yılı Plan Bütçe Komisyon görüşmelerinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar

Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle terörün belinin kırıldığını ifade etti.

 

Milletvekili Taytak; “İçişleri bakanlığımız; Yurdumuzun iç güvenliğini ve asayişini sağlayan temel aktördür. Ülkemiz 40 yıldır;

Etnik bölücülük anlayışı içerisinde, hareket eden emperyalist güçlerin maşası PKK terör örgütü ile mücadele etmektedir. Son yıllarda ülkemiz, eylemlerine 40 yıl önce başlayan PKK terör örgütüyle ciddi mücadeleler içerisindedir.

Ve bu mücadele, sizin ve bakanlığınızın ilgili alanında çalışan kardeşlerimiz sayesinde çok başarılı bir noktaya gelmiştir.

Türkiye’ye yönelik iç ve dış kaynaklı düşmanca girişimler karşısında milli ve ahlaki bir duruş sergileyen tarihi birliktelik olan

Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte artık PKK terör örgütü Türkiye’nin hafızasından silinmek üzeredir.

Teröre giden yollar kapatıldı. Terörün belini kırıldı

. “İnanıyorum ki 2023’te içeride hiçbir terörist kırsalda kalmayacaktır.” Dediniz. Biz de size inanıyoruz…”

 

‘Toplum yararına önemli birçok projeye imza attınız’

Taytak, “Uyuşturucu madde bağımlılığı günümüzün en önemli problemlerden birisidir. En iyi narkotik polisi anne projeniz ile uyuşturucu ile mücadelede farkındalık yarattınız. Anneler aracılığı ile uyuşturucu kullanımının erken tespit edilerek bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuklarımıza bu proje ile fayda sağladınız. İnsanlığa karşı işlenen suçlardan biri de insan ticaretidir. İnsan ticareti ile mücadele çalışmaları ve organize suç şebekelerinin çökertilmesi konusunda çok ciddi çalışmalara imzalar attınız. Üniversitede okuyan genç yavrularımızın, öğretim hayatları boyunca huzurlu ve güvenli bir öğretim görmeleri amacıyla el ele güvenli geleceğe projesini hayata geçirdiniz. KADES projesiyle; Aile içi ve kadına karşı şiddet ile ilgili mücadele büro amirlikleri, güven masaları, açık kapı birimleri kurdunuz. Şiddetle var gücünüz ile mücadele edilmektedir.

 

‘Her zaman vatandaşlarımızın yanında oldunuz’

Taytak, “Ülkemiz bir afet bölgesidir. Ülkemizde yaşanan afet anlarında; Gece gündüz demeden AFAD Başkanlığınız ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte vatandaşlarımızın yanında oldunuz. Afete maruz kalan her yere yetiştiniz. Bayram namazlarınızı, Yüksekova’da, Kato dağında, sınır tepe üs bölgelerinde, vatan için eli tetikte bekleyen Mehmetçikler ile kıldınız. Ben vatan ve millet için yaptığınız tüm fedakarlıklar için size teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

‘Sizi Müslüman Türk milletinin düşmanları sevmiyor’

Taytak, “Bir konuşmacı, dünyanın hiçbir ülkesinde sizin gibi içişleri bakanının olmadığını ve sizi sevmediğini söyledi. Sizi eli kanlı terör örgütleri sevmiyor, sizi çocuk katilleri sevmiyor, sizi öğretmen katilleri sevmiyor, sizi sivillerin katilleri sevmiyor, sizi terör örgütü ile el ele olanlar sevmiyor, sizi Türkiye’nin terörle mücadelesini kötü göstermek isteyenler sevmiyor, sizi Türkiye’nin terörle mücadelesini algı operasyonlarıyla çarpıtmak isteyenler sevmiyor, sizi PKK sponsorları sevmiyor, sizi PKK’nın siyasi uzantıları sevmiyor, sizi PKK’nın sözcüleri sevmiyor, sizi ABD sevmiyor, sizi Avrupa Birliği sevmiyor, sizi Müslüman Türk milletinin düşmanları sevmiyor.”

 

‘Sizi vatan millet sevdalıları seviyor’

Taytak, “Sizi kim seviyor ben söyleyeyim sayın bakanım.

Sizi bu bayrağı sevenler seviyor, sizi bu toprağı sevenler seviyor, sizi ezanı sevenler seviyor, sizi bu milleti sevenler seviyor, sizi gözü yaşlı şehit anneleri, babaları, eşleri ve çocukları seviyor, sizi vatan millet sevdalıları seviyor, sizi kahraman Mehmetçiklerimiz seviyor, sizi sizinle birlikte savaşan emniyet güçlerimiz seviyor, sizi bu vatanın yiğit evlatları seviyor ve bu millet size güveniyor. Kararlılıkla sürdürdüğünüz tüm mücadelelerinizde Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.


Perşembe 22.7 ° / 9.5 °
Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °