Depremde hayatını kaybeden askerlerin aileleri ziyaret edildiği belirtildi.

Depremde hayatını kaybeden askerlerin aileleri ziyaret edildiği belirtildi.

Gündem 4.02.2024 12:51:33 0
Depremde hayatını kaybeden askerlerin aileleri ziyaret edildiği belirtildi.
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden askerlerin ailelerine ziyarette bulundu. Bu ziyaretler, depremin ilk yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirildi. Ekipler, Onikişubat ilçesinden Astsubay Çavuş Ali Kayan'ın ve Andırın ilçesinden Uzman Çavuşlar Murat Ayaz ve Ömer Tellioğlu'nun ailelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında, ekipler aileler ile yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, Aile İçi Şiddetle Mücadele Kadın Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, depremde hayatını kaybeden askerlerin ailelerini ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, Astsubay Çavuş Ali Kayan'ın ailesi Onikişubat ilçesinden ve uzman çavuşlar Murat Ayaz ve Ömer Tellioğlu'nun aileleri ise Andırın ilçesinden idi. Ekipler, bu ailelerin sorunlarını dinleyerek gerekli desteği sağlamaya çalıştı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden askerlerin ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretler, depremin 1. yıl dönümü dolayısıyla yapıldı. Astsubay Çavuş Ali Kayan'ın Onikişubat ilçesindeki ailesi ve uzman çavuşlar Murat Ayaz ve Ömer Tellioğlu'nun Andırın ilçesindeki aileleri, Aile İçi Şiddetle Mücadele Kadın Çocuk Kısım Amirliği ekipleri tarafından ziyaret edildi. Ekipler, bu ailelerin sorunlarını dinleyerek yardımcı olmaya çalıştı.

#Kahramanmaraş #deprem #asker #ziyaret #aile

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °