Dinar Belediyesi, 2023 Yılı Meclis Toplantısını Başarıyla Sonlandırdı

Dinar Belediyesi, 2023 Yılı Meclis Toplantısını Yapıldı.

Gündem 8.12.2023 03:20:14 0
Dinar Belediyesi, 2023 Yılı Meclis Toplantısını Başarıyla Sonlandırdı
Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi Belediyesi, Nihat Sarı'nın başkanlığında 2023 yılının son belediye meclis toplantısını başarıyla gerçekleştirdi. Dinar Belediyesi'nin Meclis Salonu'nda yapılan toplantı, Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın açılış konuşması ile start aldı.

Belediye Başkanı Sarı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, mecliste alınan kararların Dinar için hayırlı olması yönünde dileklerde bulundu. Toplantıda, gündemdeki maddeler tek tek görüşülerek karara bağlanırken, canlı ve yapıcı bir oturum gerçekleştiği gözlendi.

Yoğun çalışmanın ve karar almanın ardından toplantının son bölümünde, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, meclis üyelerine teşekkür ederek, verimli geçen bir yılın ardından onları plaketle onurlandırdı. Plaket töreni, meclis üyelerinin ve başkanın birlikteliğinin bir nişanesi olarak takdir edildi.

Meclis toplantısının sonunda gelenekselleşen toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik noktalandı. Belediye meclisi, bir sonraki toplantısında yeni yılın planlarını ve projelerini ele almak üzere tekrar bir araya gelecek.

#DinarBelediyesi #NihatSarı #BelediyeMeclisi #2023Yılı #Toplantı

Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °