Dinar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısında Kararlar Alındı

Dinar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısında Kararlar Alındı

Gündem 2.02.2024 11:15:28 0
Dinar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısında Kararlar Alındı
Dinar Belediyesi, Şubat Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın liderliğinde düzenlenen toplantıya, belediye meclis salonunda çok sayıda meclis üyesi katıldı.

Açılış konuşmasını Belediye Başkanı Sarı'nın yaptığı toplantıda, gündemdeki maddeler ele alındı. Eğitim, sağlık, çevre ve altyapı gibi birçok konu görüşüldü. Meclis üyeleri bu konular üzerinde görüş alışverişinde bulunarak, ilgili konularda kararlar aldı.

Toplantının sonunda ise alınan kararların, Dinar halkının yaşam kalitesini artıracak şekilde uygulanması ve hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Meclis üyeleri, yerel halk için hayırlı olacak bu kararların uygulanmasında titizlik göstereceklerini belirtti.

Dinar Belediyesi'nin Şubat Ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın liderliğinde verimli ve aktif bir şekilde gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda yapılan toplantıda, birçok önemli konu ele alındı ve kararlar alındı. Dinar halkının yaşam kalitesini artıracak bu kararların uygulanması için belediye, çalışmalarını sürdürecek. #DinarBelediyesi #NihatSarı #meclistoplantısı

Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °