Dinar İlçe Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yeni Yıl'ı kurumları ziyaret ederek kutladı.

Dinar İlçe Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yeni Yıl'ı kurumları ziyaret ederek kutladı.

Gündem 1.01.2024 11:37:34 0
Dinar İlçe Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yeni Yıl
Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesinin Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yeni Yıl vesilesiyle ilçede çeşitli kurumları ve çalışanları ziyaret etti. Bu anlamlı günün ilk saatlerinde, moral ve motivasyon amacıyla Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna, Dinar Devlet Hastanesine ve itfaiye müdürlüğüne gitti.

Ziyaretler esnasında resmi dairelerle başlayan ve sürdürülen süreçte, İlçe Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fuat Topal ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık gibi ilçenin önde gelen isimler de Başkan Sarı'ya eşlik etti. Ekip, bu makamlardaki çalışan personelle samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve yeni yıl dileklerini iletti.

Bunun yanında Sarı ve beraberindeki heyet, ilçenin huzur ve güvenlik güçlerini, yani Polis ve Jandarma ekiplerini görev yaptıkları noktalarda ziyaret ederek, onların da yeni yılını kutladı ve başarılar diledi.

Özellikle trafik güvenliğine dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yeni Yıl'da yol denetimlerindeki ekiplere yardımcı olarak, durdurulan araçlardaki vatandaşları alkolsüz araç kullanımının önemi ve emniyet kemeri kullanımı konusunda içten tavsiyelerle bilgilendirdi ve güven içinde bir yıl geçirmelerini temenni etti. Bu etkinlikler ve ziyaretlerle ilgili sosyal medya ve yerel medya da bilgi paylaşımı yaptı. Dinar İlçesi'nin Yeni Yıl'ı umut, huzur ve sağlık getirmesi için tüm kurum ve kuruluşları ile kenetlenmesi hedefleniyor.

#DinarİlçeBelediyeBaşkanı #NihatSarı #YeniYılZiyaretleri #Dinar #Afyonkarahisar #Haber

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °