"Dünya'nın En İyi Motokros Yarışçıları Afyon'da Buluşuyor: MXGP Türkiye Etabı ve Türkiye MOTOFEST!"

"Dünya'nın En İyi Motokros Yarışçıları Afyon'da Buluşuyor: MXGP Türkiye Etabı ve Türkiye MOTOFEST!"

Spor 22.06.2023 17:32:21 0
Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan Türkiye MOTOFEST, dünyanın en iyi motokros yarışçılarını barındıracak. 2023 yılında gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Dünya Motokros Şampiyonası'nın Türkiye ayağına ev sahipliği yapacak. 25'den fazla takım ve 150'den fazla yarışçının katılacağı bu yarışlar, Dünya Büyükler Motokros Şampiyonası, Dünya Gençler Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası ve Avrupa Motokros Şampiyonası gibi birçok yarışı içerecek. Bu heyecan verici yarışlar, hız, adrenalin, tutku ve eğlence dolu bir deneyim sunacak.

Türkiye MOTOFEST, 30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek. Bu, Türkiye'nin 2023 yılındaki en büyük gençlik ve spor etkinliği olacak. Festival, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek, yaklaşık 250 bin katılımcı bekleniyor. Festival, hemen hemen bir hafta boyunca sürecek ve motokros yarışları, konserler, aktiviteler ve kamp etkinlikleri gibi birçok faaliyeti içerecek. Türkiye'nin farklı yerlerinden ve dünyanın farklı yerlerinden birçok markanın temsilcileri de bu festivalde yer alacak.

Türkiye MOTOFEST, yalnızca motokros yarışları ile sınırlı kalmayacak. Festival, Can Gox, Işın Karaca, Güliz Ayla, Oğuzhan Koç, Göknur, Ferhat Göçer, Öykü Gürman, Demet Akalın, Zara ve Emir Can İğrek gibi birçok sanatçının da performanslarına ev sahipliği yapacak. Ziyaretçiler ayrıca, festival alanında ücretsiz kalabilecekleri kamp alanlarına da sahip olacaklar.

Türkiye MOTOFEST, sadece motokros yarışlarına ve konserlere ev sahipliği yapmakla kalmayacak, aynı zamanda kendi çadırınızı kurabileceğiniz gibi kamp alanından da faydalanabileceğiniz bir etkinliktir. Bu etkinlik, hız, adrenalin, tutku ve eğlencenin bir arada olduğu heyecan verici bir yerdir.

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °