Emeklilerin Jeotermal tesislerine kavuşuyor

Emeklilerin Jeotermal tesislerine kavuşuyor

Ekonomi 20.01.2023 13:06:41 0
Emeklilerin Jeotermal tesislerine kavuşuyor

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Eğe, emeklilerin 20 yıldır jeotermal sevdasının iki gün önce sonuçlandığını belirterek, 45 odalı 8 villalı emeklilere hizmet verecek olan termal tesislerin kısa sürede bitirileceği müjdesini verdi.

Başkan Eğe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yıllardır çalışma yaparak Türkiye’deki emeklilerin faydalanması için 45 odalı 8 villalı dev bir otel olarak emeklimizin hizmetine sunacağız. Ticari amaç taşımadan kendi yağıyla kavrulacak 140 yataklı otelimizi kısa zamanda hizmete açacağız. Açacağımız yer Oruçoğlu Termal Otelle yan yana. Daha önce turizm alanında 23 bin metrekare aldığımız arsamıza 50 metre yakınında arsamız duruyor, değerlendirilecektir. Emekliler derneğimizin felsefesi bu dünyaya yemeğe-içmeye-gezmeye gelmedik. Bizden sonraki çocuklarımıza-torunlarımıza güzel bir Türkiye güzel bir eser bırakmak. Afyon’umuza senede 10 bin insan gelmesi planlanmıştır. 

Afyon Emekliler Derneğinin projesini yaşama geçirdiği için Türkiye Emekliler Derneğinin Genel Merkezimizin Genel Başkanı Kazım Ergün’e, Genel Sekreterimiz Gazi Aykırı’ya, Genel Mali Sekreter Ömer Kurnaz’a , Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz Abdülkadir Ersal’a, Genel Eğitim Sekreterimiz Arif Yıldız’a, Afyon Şube Yönetim Kuruluna, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olması diliyorum. Türkiye Emekliler Derneği güzel şeyler yapmaya devam edecektir” diye konuştu.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °