Emirdağ'da Yeni Traktör Satış ve Servis Kompleksi Açıldı.

Emirdağ'da Yeni Traktör Satış ve Servis Kompleksi Açıldı.

Gündem 24.05.2023 20:08:09 0
Emirdağ
Kaymakam Osman Bilici, ilçemizin köklü esnaflarından olan Çıldıroğulları Motorlu Taşıtlar Limited Şirketinin Emirdağ'da Traktör Satış, Servis ve Yedek Parça kompleksi olarak faaliyet gösterecek iş yerinin açılış törenine katıldı.

 


Dualarla başlayan açılış programı, Kaymakam Bilici ve protokol üyelerinin kurdeleyi kesmesiyle devam etti.

 


Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Bilici, "İlçemiz her geçen gün yeni yatırımlarla gelişimini sürdürüyor ve bölgemizin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. İlçemizin hem ekonomisine hem gelişimine ve hem de istihdamına olumlu etkiler yaratacak bu denli geniş kapsamlı bir kompleksi açan işletme sahibi Mehmet Cemil Çıldır'a teşekkür ediyor ve yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 


İş yeri içerisinde incelemelerde bulunarak işletme sahibi Mehmet Cemil Çıldır'dan bilgiler alan Kaymakam Bilici, açılışa katılan vatandaşlarımızla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

 


Düzenlenen açılış törenine Kaymakam Bilici'nin yanı sıra Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı.

Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °