Emirdağ'ın Cazibe Merkezi oldu

Emirdağ'ın Cazibe Merkezi oldu

Ekonomi 30.12.2022 10:31:29 0
Emirdağ

 

Emirdağ'ın üretim ve istihdam merkezi olup aldığı yatırımlarla her geçen adından söz ettiren Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi yatırım talebi almaya devam ediyor. 

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine taş ve mermer atıklarından kağıt üretimi fabrikası kurmak isteyen yatırımcı Yasemin Bal ve proje ekibi Emirdağ'ı ziyaret etti. İlk olarak Kaymakamlık makamını ziyaret eden yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi Afyonkarahisar Vali Yardımcısının da katıldığı toplantıda yapmak istediği yatırıma ilişkin Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya bilgiler aktardılar.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantının ardından Başkan Koyuncu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesine geçen yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi burada incelemelerde bulunarak OSB Müdürü Şamil Çil'den bilgiler aldı.

Emirdağ'ın ekonomisine büyük katkısı olan OSB'deki gelişmelerin olumlu yönde seyrettiğini ifade eden Başkan Koyuncu; "Yatırımlarını Emirdağ'a yapmak isteyen firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün de ilçemize yatırım yapmak isteyen yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemize yatırım yapmak isteyen bütün yatırımcılarımızın en büyük destekçisi bizleriz" ifadelerini kullandı.

Koyuncu, yatırımcı Yasemin Bal’a yaptığı yatırım talebi için teşekkür etti. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: emirdağ'ın cazibe merkezi oldu
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °