Emirdağ'ın yatırım üssü OSB'ye yatırımlar devam ediyor

Emirdağ'ın yatırım üssü OSB'ye yatırımlar devam ediyor

Gündem 13.01.2023 15:34:54 0
Emirdağ

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, aldığı yatırımlarla her geçen gün büyümeye devam eden Emirdağ OSB yatırımcıları bölgeye çekmeye devam ediyor.

Başkan Koyuncu, 3S Agro Tarım Sağlık Tic. Ltd. Şti firması sahipleri Sabri Halabak ve İbrahim Tapalı’nın Emirdağ OSB’de kuracakları tahin, helva üretimi ile kaju soslama ve zencefil işleme fabrikasının “Arsa Tahsis Sözleşmesi” yapıldı.

 

 

Kaymakamlık makamında gerçekleşen 'Arsa Tahsis Sözleşmesi' Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile 3S Agro Tarım Sağlık Tic. Ltd. Şti sahipleri Sabri Halabak ve İbrahim Tapalı arasında imzalandı. Sabri Halabak ve İbrahim Tapalı’ya yaptıkları yatırım için teşekkür eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Yatırım yapmak isteyen sanayicilerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Çalışmalarımıza destek veren, üretimin ve istihdamın artmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kadim şehrimiz ekonomik değerleri ile gelecekte bölgenin en önemli ticaret merkezlerinden biri olacaktır.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 13.3 ° / 1.2 °
Çarşamba 10.4 ° / 2.4 °
Perşembe 4.9 ° / -1.8 °