Eski Bakanımız Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimiz Emirdağ’da

Eski Bakanımız Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimiz Emirdağ’da

BELEDİYE365 10.05.2023 10:38:25 0
Eski Bakanımız Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimiz Emirdağ’da
İlçemizi ziyaret eden Afyonkarahisar Milletvekilimiz ve eski bakanımız Veysel Eroğlu vatandaşlarımızla bir araya gelerek Emirdağ’a yapılan hizmetlerden bahsetti.
İlçemizde hayata geçirdiği projelerden bahseden ve Emirdağ’a de değer katan projelerin devam etmesi için seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Hep arkamızda dimdik durdunuz. Allah’a şükür, sizin o duruşunuz sayesinde bu ülke nerelerden, nerelere geldi. Bundan sonraki dönemde de Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde daha ileriye gitmek adına hep birlikte emin adımlarla koşacağız. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Böyle bir teşkilatın mensubu olduğum için gurur duyuyorum. Emrinizde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İlçemize büyük değer verdiğini ifade eden Milletvekilimiz ve Eski Bakanımız Veysel Eroğlu, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya Emirdağ’a yaptığı yatırımlarla ve özellikle de OSB’deki gelişmelerle ilçeyi her alanda ileri taşıdığını belirterek kendisine teşekkür etti.
Kadim şehrimiz Emirdağ’a yaptığı yatırımlardan bahseden Milletvekilimiz Veysel Eroğlu, yapılamaz denilen Yedikapı Barajı, Huzurevi, dere ıslahı ve atık su arıtma tesisi gibi mega projeleri hayata geçirdiklerini belirterek Emirdağ’a yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.
Veysel Eroğlu konuşmaları sırasında miting alanındaki “Erdoğanlar Ölmesin, Anneler Ağlamasın Yollar Yapılsın Suvermez Kavşağı yapılsın” yazılı pankartı alarak yolun yapılacağı sözünü vererek bizzat kendisinin ilgileneceğini belirtti. Bal Ligi’ne yükselen Emirdağporumuzu tebrik eden Milletvekilimiz Veysel Eroğlu İlçe Stadyumu’nun Bal Ligine uygun hale getirileceğinin sözünü verdi. Emirdağ Devlet Hastanesi inşaatında çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Milletvekilimiz ayrıca Emirdağ’dan geçecek olan hızlı tren hattında Emirdağ durağının olduğunu söyleyerek çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti
Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği mitinge Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Veysel Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanımız Erkan Karakuş, İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban, MHP İlçe Başkanımız Orbay Divrikli, Büyük Birlik Partisi Emirdağ İlçe Başkanımız Hasan Çolak TBMM Başkan Müşavirimiz Cengiz Sağlam ve Ak Parti İlçe teşkilatı katıldı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °