Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çocuk Şenliği'ne Katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çocuk Şenliği'ne Katıldı

Gündem 29.04.2024 00:58:52 0
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çocuk Şenliği
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, çocukların mutluluğuna katkıda bulunmak ve onların enerji dolu dünyalarına ortak olmak adına düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılarak minik yüreklerle bir araya geldi. Belediyenin düzenlemiş olduğu bu şenlik, çocuklara yönelik sosyal aktivitelerin önemini bir kez daha vurguladı.

Başkan Büyükerşen, şenlikte yüzleri gülen çocukları görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "geleceğimin umut ışığı olan çocuklarımızın her daim mutlu ve neşe dolu olmalarını diliyorum" diyerek duygularını ifade etti. Ayrıca, bu anlamlı organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese şükranlarını sundu. Organizasyonun başarısında katkısı olan Belediye Başkan Yardımcısı, diğer belediye emekçileri ve etkinliğe destek veren tüm paydaş kuruluşlara yönelik tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Çocuklarımızın gülüşleriyle renklenen şenlik, belediyenin çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projelerinin ne kadar değerli olduğunu ve bu tür etkinliklerin çocukların sosyal ve duygusal gelişimleri üzerinde ne kadar etkili olabileceğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Eskişehir’de yetişen her bir çocuk için sağlıklı, mutlu ve eğitimli bir gelecek vizyonu çizen Başkan Büyükerşen, etkinlik kapsamında çocuklarla birebir ilgilenerek onların bu özel günlerine ortak oldu.

Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °