Eskişehir Ticaret Odası Heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Eskişehir Ticaret Odası Heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Gündem 25.04.2024 02:28:14 0
Eskişehir Ticaret Odası Heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Etti
Eskişehir'de önemli bir ziyaret gerçekleşti. Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara öncülüğündeki heyet, kısa süre önce göreve başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti. Heyetin ziyareti, yeni Belediye Başkanı Ünlüce'ye tebriklerini iletmek ve hayırlı olsun dileklerini sunmak amacıyla gerçekleşti.

Heyetin ziyareti sırasında, Eskişehir’in ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlama konusunda ortak çalışma yolları ve iş birliği fırsatları ele alındı. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ziyarette yaptığı konuşmada, ticaret odalarının şehrin ticari hayatına sağladığı katkıların yanı sıra yerel yönetimlerle iş birliğinin önemine değindi. Şehrin refahı ve gelişimi için ticaret odası olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Ayşe Ünlüce ise, ETO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir'in her alanda ilerlemesini ve gelişimini sürdürmesini temenni etti. Şehrin ihtiyaçları ve gelecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Ziyaretin ardından, ETO heyeti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'nin, Eskişehir'in geleceği için omuz omuza çalışma kararlılığında olduklarına dair ortak bir görüş bildirdikleri kaydedildi. Gerçekleşen bu görüşme, iş dünyası ve yerel yönetimler arasında sağlanacak olan koordinasyonun şehrin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °