Eskişehir'de 9. Çocuk Şenliği Düzenleniyor

Eskişehir'de 9. Çocuk Şenliği Düzenleniyor

Gündem 26.04.2024 23:01:01 0
Eskişehir
Eskişehir'de düzenlenecek olan 9. Çocuk Şenliği, 28 Nisan Pazar günü çocukları ve ailelerini bir dizi eğlenceli etkinlikle buluşturacak. Sazova Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlik, sabah 10.30'dan akşam 18.00'e kadar sürecek zengin programıyla katılımcıların heyecanına heyecan katmaya hazırlanıyor.

Etkinliğin kolayca ulaşılabilir olması için şehrin çeşitli noktalarından Sazova Parkı'na ücretsiz taşıma servisleri düzenlenecek. Servisler sabah saatlerinde başlayarak gün boyunca devam edecek ve katılımcıları şenlik alanına taşıyacak.

Bu mutlu gün için düzenlenen servis hattı detayları ise şöyle: Belirli noktalardan hareket edecek servisler, şehrin farklı mahallelerindeki insanlara ulaşarak onları etkinlik alanına kadar götürecek. Gidiş dönüş saatleri ve güzergahlar etkinlikle birlikte kullanımları kolaylaştırmak için özenle planlandı.

Çocuklar, aileleri ve tüm katılımcılar, sanat atölyeleri, oyunlar, gösteriler ve çok daha fazlasını içeren bu şenlikte yerlerini alacaklar. Şenliğin amacı, çocukların hem eğlenmelerini hem de yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri interaktif faaliyetler aracılığıyla keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır.

Organizatörler, şenliğe tüm halkın davetli olduğunu ve unutulmaz bir pazar günü geçirmek isteyen herkesi Sazova Parkı'ndaki bu özel etkinliğe katılmaya teşvik ettiklerini ifade ediyorlar.

Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °