Eskişehir'de Emekli Öğretmenler CHP İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Eskişehir'de Emekli Öğretmenler CHP İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Gündem 25.04.2024 00:58:21 0
Eskişehir
Eskişehir'de emekli öğretmenlerden oluşan bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bu anlamlı ziyarette öğretmenlerin deneyimlerinden yararlanma ve parti faaliyetlerine katkıda bulunma konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

CHP İl Başkanı açıklamasında, emekli öğretmenlerin ziyaretinden duyulan memnuniyeti dile getirerek, tecrübelerinin parti'nin ilerlemesi ve iktidara ulaşma yolundaki önemine vurgu yaptı.

Ziyaret kapsamında, emekli öğretmenlerin çalışma grubu olarak kurdukları platform ve siyasi süreçteki etkinlikleri konusunda değerlendirmeler yapıldı. Parti yetkilileri, öğretmenlerin bilgi birikimi ve deneyimlerini geleceğe yönelik projelerde değerlendireceklerini belirtti.

Bu buluşma, parti yönetimi ile emekli öğretmenler arasında diyalogu güçlendirmenin yanı sıra parti politikalarının oluşumuna katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım olarak görüldü. Ziyaret, her iki tarafın da eğitime ve öğretmenlerin toplumsal rolüne verdiği önemi bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °