"Fahrettin Altun, Galataport Paket Postanesi'nde Kızılay Esir Mektupları Sergisi'ni ziyaret etti"

"Fahrettin Altun, Galataport Paket Postanesi'nde Kızılay Esir Mektupları Sergisi'ni ziyaret etti"

Gündem 30.03.2024 11:20:40 0
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun, Galataport Paket Postanesi'nde gerçekleştirilen "Yüzyıllık Emanet: Kızılay Esir Mektupları Sergisi"ni ziyaret etti. Sergi, tarihi bir öneme sahip olup esir mektuplarını ve Kızılay'ın tarihteki rolünü vurgulamaktadır. Sayın Altun, ziyareti sırasında sergilenen mektupların önemini vurgulayan değerlendirmelerde bulundu. Sergi, iletişime olan katkılarıyla bilinen ve simgesel bir adres olan Galataport Paket Postanesi'nde gerçekleştirilmektedir.

#CumhurbaşkanlığıİletişimBaşkanı #FahrettinAltun #GalataportPaketPostanesi #YüzyıllıkEmanet #KızılayEsirMektuplarıSergisi #Kızılay #tarih #ziyaret

İstanbul'daki Galataport Paket Postanesi'nde gerçekleştirilen "Yüzyıllık Emanet: Kızılay Esir Mektupları Sergisi"ne Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Sayın Altun, sergilenen esir mektuplarının ve Kızılay'ın tarihteki rolünün önemini vurgulayarak değerlendirmelerde bulundu. Serginin ev sahipliğini yapan Galataport Paket Postanesi, geçmiş dönemlerde iletişime olan katkılarıyla bilinen ve simgesel bir adres olarak öne çıkmaktadır.

#GalataportPaketPostanesi #YüzyıllıkEmanet #KızılayEsirMektuplarıSergisi #FahrettinAltun #Kızılay #ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da bulunan Galataport Paket Postanesi'nde gerçekleştirilen "Yüzyıllık Emanet: Kızılay Esir Mektupları Sergisi"ni ziyaret etti. Sergi, esir mektuplarını ve Kızılay'ın tarihteki rolünü vurgulamaktadır. Fahrettin Altun, ziyaret sırasında değerlendirmeler yaparak, sergide yer alan mektupların önemine dikkat çekti. Sergi, iletişime olan katkılarıyla bilinen ve sembolik bir adres konumundaki Galataport Paket Postanesi'nde gerçekleştiriliyor.

#FahrettinAltun #GalataportPaketPostanesi #YüzyıllıkEmanet #KızılayEsirMektuplarıSergisi #Kızılay #ziyaret

"Günümüzde İstanbul'da bulunan Galataport Paket Postanesi'nde gerçekleştirilen "Yüzyıllık Emanet: Kızılay Esir Mektupları Sergisi", Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından ziyaret edildi. Sergi, esir mektuplarını sergilemekte ve Kızılay'ın geçmişteki önemli rolüne vurgu yapmaktadır. Fahrettin Altun, ziyaret sırasında sergilenen mektupların önemini vurgulayan açıklamalarda bulundu. Sergiye ev sahipliği yapan Galataport Paket Postanesi, tarihi boyunca iletişim alanında önemli bir rol oynamış bir mekan olarak bilinmektedir.

#GalataportPaketPostanesi #YüzyıllıkEmanet #KızılayEsirMektuplarıSergisi #FahrettinAltun #Kızılay #ziyaret

Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °