Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi için önemli duyuru: Taraftarlar dikkat!

Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi için önemli duyuru: Taraftarlar dikkat!

Spor 24.12.2023 10:41:04 0
Galatasaray
Galatasaray taraftarları için önemli bir duyuru yapıldı. Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi maç öncesinde Galatasaray Spor Kulübü, taraftarlarını bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yaptı. Bu önemli maçı yerinde izlemek isteyen Galatasaraylı taraftarlardan güvenlik protokollerine dikkat etmeleri istenmektedir. Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan mücadeleye tek başlarına giriş yapmanın mümkün olmayacağı belirtilmiştir. Bu nedenle, Galatasaraylı taraftarlar, saat 14.00'te RAMS Park'ta toplanmalıdır. Toplanmanın ardından yapılacak bilet kontrolü ve üst aramaları sonrasında, taraftarlar saat 15.00'te Kadıköy'e hareket edeceklerdir.

Ayrıca, maç günü RAMS Park'ta Passolig gişesinin hizmet vereceği belirtilmiştir. Ancak Ülker Stadyumu'nda tek kullanımlık Passolig kartları temin edilemeyecektir. Taraftarlar bu bilgiler ışığında hazırlıklı olmalı ve belirtilen saatler içinde RAMS Park'ta buluşmalıdır.

Galatasaray Spor Kulübü, Kadıköy'e gidecek olan tüm taraftarların sorunsuz bir yolculuk yapmasını ve keyifli bir maç izleme deneyimi yaşamalarını temenni etmektedir.

#Galatasaray #Fenerbahçe #Derbi #Taraftarlar #ÜlkerStadyumu #MaçÖncesiDuyuru

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °