Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş'tan İktidara Ekonomik Eleştiri"

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş'tan İktidara Ekonomik Eleştiri"

Siyaset 19.12.2023 10:37:00 0
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş

 

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durgunluk hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ertaş, hükümetin halkın yaşadığı mali sıkıntılara karşı duyarsız kaldığını ifade ederek, esnafın ve çiftçinin zor durumda olduğunu dile getirdi. Kredi ve Bağkur borçlarını ödeyemeyen esnaflar ile güçlüklerle karşılaşan çiftçilerin problemlerine dikkat çekti.

 

Ertaş, Afyonkarahisar'da yaşayan vatandaşları iki gruba ayırdı: aşırı zenginler ve aşırı fakirler. Gelecek Partisi'nin ülke genelinde ve özellikle Afyonkarahisar'da yaşanan ekonomik zorlukları hafifletmek için yola çıktığını belirtti. Partinin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi ve halkın refahına kavuşması için ciddi adımlar atacaklarını vurguladı.

 

Afyonkarahisar Belediyesi'nin yönetimini eleştiren Niyazi Ertaş, iktidarın halkın gerçek durumunu görmezden geldiğini ve çok yüksek fiyatlarla karşılaşan halkın halen iyi şartlarda yaşadığını iddia ettiğini söyledi. Gelecek Partisi'nin ekonomik krizi aşmak, istihdamı artırmak ve gelir dağılımında adaleti sağlamak gibi somut hedefleri bulunduğunu belirtti. Ertaş, siyasette nezaketi ve ahlakı öne çıkaracaklarını, ayrıştırmayı bitireceklerini kaydetti ve vatandaşları bu süreçte birlikte hareket etmeye davet etti.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °