GELECEK PARTİSİ EMİN ADIMLARLA İKTİDARA YÜRÜYOR

Gelecek partisinin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü ifade eden Başkan Ertaş: “Gelecek partisi olarak Aralık ayında 3 yaşımıza gireceğiz.

Siyaset 24.11.2022 16:29:00 0
GELECEK PARTİSİ EMİN ADIMLARLA İKTİDARA YÜRÜYOR


Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanlığı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. Parti binasında düzenlenen toplantıda Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş gündemi değerlendirdi. Toplantıda Başkan Ertaş yerel ve ülke gündemindeki konulara değindi.
Toplantıda Başkan Ertaş’a yönetim kurulu üyeleri Eşlik etti.  

Gelecek partisinin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü ifade eden Başkan Ertaş: “ Gelecek partisi olarak Aralık ayında 3 yaşımıza gireceğiz

.  Dün mahcup etmediğimiz bu asil milleti yarın da gelecekte mahcup etmeyeceğiz. ”dedi. 
AFYON’DA BAZI İŞLETMELER İŞÇİ ÇIKARMAYA BAŞLADI
Yılbaşı öncesi bir çok işletmenin işçi çıkardığını ifade eden gelecek partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş: “Yılsonu yaklaşırken Türkiye genelinde ve Afyon’da işten çıkarmalar başladı.  Son dört ayda Türkiye’mde Antep’te  - 30 bine yakın -  Urfa’da-  1000 bin Maraş’ta – 450 yakın – Malatya da – 100 yüz kişi işsiz kaldı. İşten çıkarmaların yanı sıra yüzlerce işçide ücretsiz izne çıkartıldı.

 Sektördeki daralmalar ekonomik kriz ihracattaki düşüş elektrik zammı – SSK primi ham madde sıkıntısı – bunlar üst üste gelince sektör tedbir almaya başladı. Bir de bunlara yılbaşında Askeri ücret belirsizliği eklenince iş veren haliyle düşünmeye başladı.

Bu tür şikayetler ve işten çıkartmalar Afyon’da da baş göstermiş durumda Afyon’da – kapatılan iş yerlerindeki işçilerin işten çıkarılmaları oldu. Ayrıca şirketini iş yerini kapatmayan firmalarda da işten çıkartmalar başladı.”
“KIŞ GÜNÜ İŞÇİLER ZOR DURUMDA”
Başkan Ertaş: “Gelecek partisi olarak diyoruz ki Küresel ve Bölgesel büyük bir krizin içindeyiz. Herkes geçim derdine düşmüş bu kış gününde işten çıkartan iş veren ile işten çıkartılan işçi bu ekonomik krizin faturasını aynı ödemiyor. Kirasını ödeyemeyen işçi kömür alamayan işçi, odun alamayan işçi, ekmek alamayan işçi  - işverenlerin kira odun kömür alma derdi yok.

Patronlar işverenler sıkıntılıdır ama alım güçleri var bu kışta kıyamette işçilerimiz açısında bu süreci daha az sancılı geçmesi için Gelecek partisi olarak Ekonomiye düzen vereceğiz, pahalılığı önleyeceğiz işsizlik reformu tazminat gibi işçi haklarının eksiksiz ödenmesini sağlayacağız. İşçilerin ücretli izne çıkartılmasını sağlıyorduk

Türkiye’yi Afyona düzen hak hukuk getireceğiz.” 
“BU ASİL MİLLETİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ”
Gelecek partisinin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü ifade eden Başkan Ertaş: “Gelecek partisi olarak Aralık ayında 3 yaşımıza gireceğiz.

 Dün mahcup etmediğimiz bu asil milleti yarın da gelecekte mahcup etmeyeceğiz. Biz hesap kitap partisiyiz, biz gece kondu partisi değiliz

. Sen ben kavgasını bırakın çekişmelerin kimseye yararı yoktur. Düne değil geleceğe bakın ne varsa gelecekte var Gelecek Partisi vatandaşın partisi olarak doğmuştur.

Kısır çekişmeleri – ayrımcılığı Bir tarafa bırakarak vatandaşı -  pahalılıktan kurtarıp aç ve açıkta olana Türkiye’ye hak ettiği değeri verecektir. Gelecek – Gelecek partisinde ve Ahmet Davutoğlu liderliğindedir.”  
“GELECEK PARTİSİ EKONOMİ SORUNUNU ÇÖZECEK”
Gelecek partisi hükümetin başına geldiğinde ekonomi sorununu ve terör sorununu yok edeceğini ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş: “Gelecek partisi olarak bu memlekette herkesi hayran olduğu güzel Türkiye’de yoksulluğu – yolsuzluğu yok etmek iman mevzuatını hayattan geçirmek Terörü yok etmek ekonomiye düzen vererek pahalılığı yok etmek kalkınma hamlelerini başlatarak işsize iş – aşsıza aş vereceğiz 2014-2016 yıllarında Başbakanlık yapmış şimdi de Gelecek partisi Lideri Ahmet Davutoğlu birilerinin işine gelmediği için bu gidişata dur denildi Ahmet Davutoğlu ve Gelecek partisi hamurunda memlekete iz bırakanların doğru ve adaletli olanların güven ve liyakatte önem veren aç ve açıkta olanlara sahip çıkanların yatırımcıların partisidir.” dedi.


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °