Genç Siyasetçi Tağ ''Ülkücülük Anlık Bir Heves Değildir''

Genç Siyasetçi Tağ ''Ülkücülük Anlık Bir Heves Değildir''

Siyaset 7.03.2024 16:57:00 0
Genç Siyasetçi Tağ

Genç Siyasetçi Tağ ''Ülkücülük Anlık Bir Heves Değildir''

Afyonkarahisar’ın sevilen gençleri arasında yer alan Yatırımcı Emre Burak Tağ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’inden Belediye Meclis Üyesi olarak gösterilmesinin ardından hem partilileri hem de Afyonluları kucaklayacak paylaşımda bulundu.

 

ÜLKÜCÜLÜK ANLIK BİR HEVES DEĞİLDİR!

 

Afyonkarahisar’da MHP’li Belediye Başkan Adayı  Sezer Küçükkurt’un  A takımında yer alan  genç siyasetçi Emre Burak Tağ Afyonkarahisar’a hizmet vermek için yola çıktığı bu yolda çalışmalarını sürdüreceğini ifade ederek; ‘’ Milliyetçi Ülkücü Hareket’in bir neferi olarak kendi memleketimde hemşerilerimin huzurunda sokaklarında büyüdüğüm Afyonkarahisar’ımızın yönetiminde söz sahibi olarak hizmet edebilmek ve gönüllere dokunabilmek adına revan olduğum bu yolda teşkilatımızın kararıyla Belediye Meclis Üyeliği adaylığım açıklandı. Bizleri zaferden değil seferden mesul tutan Cenab-ı Allah’a bu kutlu yol da bu kutlu görevi bana nasip ettiği için şükrediyorum.’’ Dedi.

BU GÖREVE ŞAHSIM LAYIK GÖRÜLDÜĞÜ İÇİN MİNNETTARIM

 

Öte yandan açıklamalarına devam eden MHP’li Tağ; ‘’ Cenab-ı Allah bizleri mahcup eylemesin, emeklerimizi karşılıksız bırakmasın her daim yar ve yardımcımız olsun. Ülkücülük anlık bir heves değildir! Yaşamınızın belirli bir noktasında ortaya çıkan sonra kaybolan!  Ülkücülük bir ömür boyu taşınması gereken şereftir, onurdur. Yaşam nizamıdır.Aile hayatınızla, ticaretinizle, inancınızı yaşayışınızla, ibadetinizle, sözünüzle, özünüzle, yolda yürüyüşünüzle, bakışınızla, gönüllere dokunuşunuzla, yaptığınız herhangi bir işte…

 Özüyle; Ülkücülük, doğru insan olabilmektir! Selam olsun özü – sözü bir olanlara. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in deyimiyle; “Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır.

” Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in deyimiyle; “Milliyetçi-Ülkücü Hareket karanlığın yamacından parlayan meşale, geleceği kucaklayan fikir ve düşünce medeniyeti, dosta güven ve huzur veren, düşmana korku ve hüsran vaat eden millet çınarıdır.” Necip Türk milleti ve Afyonkarahisar’ımız için her daim her şeyin daha iyisini yapabilmek adına nefer olduğum bu kutlu yolda, Doğru olandan taviz vermeden, el ele gönül gönül gönüle hak bildiğimiz yoldan ayrılmadan, ayırmadan – ayrıştırmadan-ötekileştirmeden memleketimize hizmet noktasında gece uyumadan, gündüz durmadan çalışacağız, üretken belediyeciliği ortaya koyacağız. Birileri istedi diye de ilkelerimizden ve ülkülerimizden asla ödün vermeden Gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek muradıyla Afyonkarahisar’ımız için çalışacağız.

’’ Diyerek sözlerine devam etti.

 

MANTIKLI DEĞİŞİM ŞART

 

Afyonkarahisar’da mantıklı değişim şart olduğunu dile getiren MHP B


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °