Gençlik Merkezi Gönüllüsü Hasan Emir Yalçınkaya, Şiir Okuma Yarışması'nda Afyonkarahisar'ı başarıyla temsil etti.

Gençlik Merkezi Gönüllüsü Hasan Emir Yalçınkaya, Şiir Okuma Yarışması'nda Afyonkarahisar'ı başarıyla temsil etti.

Kültür-Sanat 29.02.2024 12:10:10 0
Gençlik Merkezi Gönüllüsü Hasan Emir Yalçınkaya, Şiir Okuma Yarışması
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nın Şiir Okuma Yarışması Bölge Finali, Manisa'da gerçekleştirildi. Şuhut Gençlik Merkezi gönüllüsü Hasan Emir Yalçınkaya, 13-17 yaş erkek kategorisinde temsil ettiği Afyonkarahisar'ı başarılı bir şekilde temsil ederek bölge üçüncüsü oldu.

Bölge finaline Ege Bölgesi'ndeki 8 ilden gençler katıldı. Afyonkarahisarlı gençler, 13-17 yaş (kız-erkek) ve 18-25 yaş (kız-erkek) kategorilerinde birinci olarak bölge yarışmasında şiir performanslarını sergilediler.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Hasan Emir Yalçınkaya'nın başarılı performansını övgüyle değerlendirerek, okuduğu şiirle jüriyi etkilemeyi başardığını ve bölge üçüncüsü olduğunu belirtti. Yalçınkaya, ödülünü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Murat Duran'dan aldı. Kasapoğlu, "Hasan Emir Yalçınkaya'nın başarısıyla, Afyonkarahisar gençlerinin sanatsal alanda ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bu başarı diğer gençlere de örnek olacaktır" şeklinde konuştu.

#GençlerArasıKültürVeSanatYarışmaları #ŞiirOkumaYarışması #Afyonkarahisar #GençlikVeSporBakanlığı #Manisa #ŞuhutGençlikMerkezi #HasanEmirYalçınkaya #BölgeFinali #EgeBölgesi #Gençler #Başarı #Sanat

Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °