GÖRDÜĞÜM TEVECCÜHE LAYIK OLMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

GÖRDÜĞÜM TEVECCÜHE LAYIK OLMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

Siyaset 20.03.2024 17:28:00 0
GÖRDÜĞÜM TEVECCÜHE LAYIK OLMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

Köksal: Afyonkarahisar’ı ortak akıl ve istişare kültürüyle yöneteceğiz

 

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal; Afyonkarahisar’ı ortak akıl ve istişare kültürüyle yöneteceğini, içinden çıkılamaz bir hal alan trafik problemini de işin uzmanları ile çözeceklerini söyledi. Köksal ayrıca kadın ve gençlik meclisleri oluşturulacağını da sözlerine ekledi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, yerel seçimlere kısa bir süre kala kapı kapı gezerek projelerini anlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Köksal, ardından Gül Anneler Derneği’ni ziyaret etti. Köksal’ın akşamki programı ise kahvehane ziyaretleri ile devam etti. 

GÖRDÜĞÜM TEVECCÜHE LAYIK OLMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

Belediye Başkan Adayı Köksal, ziyaret ettiği esnaflardan gördüğü desteği anlatarak, “Bu teveccühe layık olmak için canla başla çalışmaya hazırım” dedi. Köksal, açıklamasına şöyle devam etti: “Bizler saha çalışmalarımız kapsamında hem işverenlerimizle hem de işçi, emekçi kardeşlerimizle çeşitli istişarelerde bulunuyoruz. Ben hemşehrilerimden oldukça büyük teveccüh görüyorum. Bana gösterilen ilginin karşılığını vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Ben hizmet için varım. Afyonkarahisar sevdalısı bir milletvekili olarak söylüyorum; belediye başkanı seçildiğimde de aynı özveriyle çalışmaya, memleketime hizmet etmeye devam edeceğim.”

İKİNCİ BELEDİYE ŞEHİR ÇARŞISININ ALTI OTOPARK ÜSTÜ İŞYERİ OLACAK

İkinci Belediye Çarşısı esnaflarının mağdur edildiğini hatırlatan Köksal, trafik sorununun çözülmesi için atılacak adımları şöyle anlattı: “İkinci Belediye Çarşısı ve Kura Camii’nin yanı katlı otopark için ayrılmıştı. İkinci Belediye Şehir Çarşısı’nın altı katlı otopark olacak üstü iş yeri olacak. O işyerlerini mağdur edilen yaklaşık 55 esnafımıza vereceğiz. Onlarla helalleşeceğiz. Çünkü onlara çok büyük bir haksızlık yapıldı. Yeni yapılacak binaların altına da otopark yapılması için teşvik edeceğiz. Bir trafik mastır planı hazırlayarak trafik mühendisleri ile birlikte konunun uzmanlarıyla şehrin trafiğini en kısa zamanda rahatlatacağız.”

KADIN VE GENÇLİK MECLİSLERİ KURULACAK

CHP Belediye Başkan Adayı Köksal, şehri ortak akılla yöneteceğini belirterek şöyle konuştu: “Bütün mahallelerden kadın ve gençlerimizden oluşan bir gençlik meclisi ve kadın meclisimiz olacak. Ayda bir kez onlarla toplanacağım. Kadın ve genç arkadaşlarımızı dinleyeceğim. Mahallelerinde gördükleri eksikleri, kentimizdeki yanlışları, sıkıntıları, eleştirileri önerileri dinleyeceğim. Kenti ortak akılla, uzlaşıyla, istişare ile yöneteceğiz. Derneklerle, muhtarlarla, odalarla, hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz. Kapalı kapılar ardında 3-5 kişiyle kararlar alarak bu şehri yönetmeyeceğiz. Parayı doğru yerde doğru projelerde kullanacağız. Kırk düşünüp bir harcayacağız.” 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °