G.S.İl Müdürü Kasapoğlu antrenörler ile değerlendirme toplantısı yaptı

G.S.İl Müdürü Kasapoğlu antrenörler ile değerlendirme toplantısı yaptı

Gündem 28.09.2023 09:26:00 0
G.S.İl Müdürü Kasapoğlu antrenörler ile değerlendirme toplantısı yaptı

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler, İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Erşen başkanlığındaki toplantıya katıldı. Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol neticesinde ilkokul dördüncü sınıflarda görev yapacak antrenörlere bilgilendirmelerde bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kasapoğlu, Afyonkarahisar'ın il karnesinde hem genel de hem de spor alanında birinci il konumunda yer almasının gurur verici olduğunu ifade etti. Kasapoğlu konuşmasının devamında: “Bu başarı sadece sporcuların değil aynı zamanda Spor Hizmetleri Müdürümüz Yılmaz Erşen’in, antrenörlerin ve spor biriminde görev yapan memurların titiz çalışmalarının bir sonucu.

 Bu vesile ile emeği geçen başta Spor Hizmetleri Müdürümüz Yılmaz Erşen olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen de Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri biriminin başarısının sadece bu yıl değil, uzun süredir devam eden bir emeğin ürünü olduğunu söyledi. Erşen açıklamasında: “ Hepinizin de bildiği üzere bu başarı okul sporları, yetenek taraması, düzenlenen müsabakalar, ulusal müsabakalar ve lisanslı sporcu sayısı gibi faktörler dikkate alınarak hazırlandı. 

başarılı sonuç Afyonkarahisar'ın gelecekteki spor etkinlikleri için umut verici olduğunu gösteriyor. Bizlere bu süreçte desteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Kasapoğlu’na ve çalışma arkadaşlarıma çokça teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Erşen, antrenörler ve Spor Birimi ile birlikte çalışarak daha da büyük başarılara imza atacaklarını vurguladı.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °