Hazırız, kararlıyız, hemşerilerimizden yetki ve destek istiyoruz

Hazırız, kararlıyız, hemşerilerimizden yetki ve destek istiyoruz

Siyaset 10.02.2024 15:24:00 0
Hazırız, kararlıyız, hemşerilerimizden yetki ve destek istiyoruz

 

 

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP’nin 55 yıllık geçmişinin Afyonkarahisar'daki eksiklikleri, sıkıntıları, sorunları gidermek için yeterli olduğunu belirterek, "Kadrolarımız, hazırlığımız, çalışmalarımız, teknik ekibimiz, proje ekibimiz tüm sorunlarla ilgili çalışmalarını yaptılar. Hazırız, kararlıyız. Sadece hemşehrilerimizden yetki ve destek istiyoruz" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberinde MHP İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ile İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Mecidiye Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti.

 Başkan Adayı Küçükkurt ve beraberindeki heyet daha sonra Mecidiye'de Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Küçükkurt Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nevzat Algan'la devam ettiği ziyaretlerine akşam Fatih Mahallesi'nde “Mahalle Toplantısı" düzenleyerek sürdürdü. 

KAMU MENFAATİNİN PEŞİNDE KOŞACAĞIZ

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, "AFRAY projesi vatandaşımız arasında tam anlaşılamadı. Şu andaki AFRAY işi özetlemek gerekirse ANS kampüsündeki öğrencilerin demiryolu vasıtasıyla merkez Ali Çetinkaya Gar’a getirilmesinden ibaret. Ama hemşerilerimiz bunu nasıl algılıyorlar? Anıtpark’ın önünden de raylı sistemin geçeceğini, Bankalar Caddesi’nden de raylı sistemin geçeceği şeklinde algılıyorlar. Vatandaş böyle bilgilendirilmiş. Ama bugünkü bahsettiğimiz AFRAY bundan ibaret.

 Biz çarşıda bisikletle bile geçemediğimiz yollarda vagonları nasıl yürüteceğiz? Bu işin başka bir boyutudur. İşte tam bu noktada Allah nasip ederse bizler kamu menfaatinin peşinde koşacağız. Projelerimizi bu doğrultuda vatandaşlarımızla istişare ederek hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu. 

ÇARŞININ, PAZARIN NABZI DAİMA DOĞRUYU GÖSTERİR

Daha sonra Mecidiye'de Semt Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ile alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Küçükkurt, "Çarşının, pazarın nabzı daima doğruyu gösterir.

 Eğer Belediye Başkanlığı görevi bize nasip olursa 4 yıl sonra şehrimiz göç alan bir kent olacak inşallah.

 Bununla ilgili çalışmalarımız ve projelerimiz var. Afyonkarahisar'da göç gerçekten önemli bir sorun. 

Bugün iş adamlarımız çalışacak personel bulamamaktan şikâyetçi. Mavi yakalı, beyaz yakalı olarak adlandırılan noktada büyük eksiklikler var. MHP kadroları bununla ilgili hazırlıklarını, çalışmalarını yaptılar. Afyonkarahisar'da sanayileşmenin artmasına yönelik ve nüfus hareketlerinin şehrin gelişimine yönelik hazırlanması için çalışmalarımız hazır. Dört yıl sonra Afyonkarahisar Allah’ın izniyle bizim yönetimimizle göç veren değil, göç alan bir il olacak." ifadelerini kullandı. 

VETERİNER HEKİMLERİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nevzat Algan'ı ziyaret eden Sezer Küçükkurt, veteriner hekimlik hizmetlerinin kent için önemi, gıda güvenliği, hayvansal üretim ve sahipsiz köpek sorunu gibi birçok konu hakkında Oda Başkanı Algan'la istişarelerde bulundu.

MAHALLE TOPLANTISI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Akşam Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirdiği “Mahalle Toplantısında” vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini anlatan Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, "Öncelikle toplantımıza hemşehrilerimin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. 

Kadim şehrimiz Afyonkarahisarımıza 'Üretken Belediyecilik' anlayışıyla hizmete talibiz. Hem bizim şahsi geçmişimiz hem MHP’nin 55 yıllık geçmişi Afyonkarahisar'daki eksiklikleri, sıkıntıları, sorunları gidermek için yeterlidir diye düşünüyorum.

 Kadrolarımız, hazırlığımız, çalışmalarımız, teknik ekibimiz, proje ekibimiz tüm sorunlarla ilgili çalışmalarını yaptılar. Hazırız, kararlıyız. Sadece hemşehrilerimizden yetki ve destek istiyoruz. Bunun yanında dualarınızı bizlerden eksik etmemenizi diliyoruz. Afyonkarahisar'da MHP’nin üç hilalli bayrağı 31 Mart 2024 tarihi itibariyle dalgalanacak. Biz bundan eminiz, sizlerden yetki ve destek istiyoruz." dedi.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °