İl Başkanı Ahmet Kahveci, Tüm İslam âleminin Miraç Kandili kutladı.

İl Başkanı Ahmet Kahveci, Tüm İslam âleminin Miraç Kandili kutladı.

5.02.2024 15:53:00 0
İl Başkanı Ahmet Kahveci, Tüm İslam âleminin Miraç Kandili kutladı.

Mübarek üç ayların içinde kutlanan kandillerden olan Miraç Kandili, dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Tüm islam âleminin Miraç Kandili kutladı. Başkan Kahveci, 6 Şubat 2023 yılında meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depreminin yıl dönümünde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diledi.

 

 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde çok büyük yaralar aldıklarını ifade eden Başkan Kahveci, “Ülkemiz son yüzyılın en şiddetli depremi ile karşı karşıya kaldı. Asrın felaketinden sonra daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz zor günlerden geçiyoruz. İnşallah bu günleri de el ele ve gönül gönüle vererek dayanışma ve kardeşlik ruhu ile atlatacak, depremzede kardeşlerimizin yaralarını saracağız. 

Rabbim Miraç Kandili hürmetine ibadet ve dualarımızı kabul; bu zor günleri kolay atlatmamızı nasip etsin. 

Bu duygu ve düşünceler ile tekrar depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Milletimizin başı sağ olsun. Bu anlamlı gece sebebi ile başta Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam Âleminin Miraç Kandili mübarek olsun. Rabbim birlik, beraberliğimizi daim etsin inşallah” dedi.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °