İL BAŞKANLARI GELİR GEÇER BAKİ OLAN DAVADIR

İL BAŞKANLARI GELİR GEÇER BAKİ OLAN DAVADIR

Siyaset 10.04.2023 15:53:00 0
İL BAŞKANLARI GELİR GEÇER BAKİ OLAN DAVADIR

İL BAŞKANLARI GELİR GEÇER BAKİ OLAN DAVADIR

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili aday listeleri açıklandı. Ülkemiz, Türk Dünyası ve İslam Dünyası için hayırlara vesile olsun. Herkesin gönlünde bir aslan yatar ve her aday adayı birinci sıradan vekil adayı olup millet vekili olmak ister.

 Bu durumu saygı ile karşılamak gerekir. Neticede 1. Sıraya bir kişi yerleşir, liste kesinleşir ve sıralama belli olur.

 Her aday adayına ve her MHP’liye düşen görev sıralamaya saygı göstermek ve birinci sıradan aday olmuş gibi çalışmaktır.
Tam seçimlere odaklanıp çalışılması gereken bir dönemde MHP İl başkanlığını yürütmekte olan Sayın Mehmet KOCACAN’ın başkanlık görevinden istifa ettiğini öğrendim. 

Saygı ile karşılamak ve Sayın KOCACAN’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek ve önümüze bakıp seçim çalışmalarına odaklanmak gerekir.
Bugüne kadar Afyonkarahisarımızda merhum İhsan BAYRAKÇEKEN, Yılmaz ÜSTÜN, Harun MEMİŞ, Basri KAMIŞÇI, İsmail BIRTIL gibi nice efsane başkanlar gelip geçmiştir. Daha niceleri de gelip geçecektir. İl başkanları gelir geçer baki olan davadır. Sayın Bilge Liderimiz ve Genel Merkezdeki Yöneticilerimiz  herkesi kucaklayacak bir ismi il başkanı olarak görevlendirecektir. Bize düşen bir ve beraber olmak ve çalışmaktır. Ben Afyonkarahisar’da Cumhur İttifakı olarak 5 vekil, MHP olarak 2 vekil çıkaracağımıza yürekten inanıyorum. 

Muharrem GÜNAY. 27. Dönem MHP Milletvekili Adayı


Anahtar Kelimeler: BAŞKANLARI GELİR GEÇER DAVADIR
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °