İl Hakem Kurulu iftarda bir araya geldi

İl Hakem Kurulu iftarda bir araya geldi

Spor 2.04.2024 12:54:00 0
İl Hakem Kurulu iftarda bir araya geldi

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Afyon şubesi tarafından düzenlenen İftar yemeğine Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İBANOĞLU katıldı.

Yemeğe katılan İbanoğlu’yla birlikte Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Afyon Tsyd Başkanı Nadir GÜZBEY Türkiye futbol antrenörleri şube başkanı Mustafa Keser, ASKF başkanı Orhan küçüksağrıcı, ASKF Genel Sekreteri Alişan Akgün, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Tahsin Uza, Denizli eski İHK başkanı Hayati Ünal, Afyon’da bulunan hakemler aileleri ile birlikte katıldı

İftar  sonrası ailelerin tanışması ve gerçekleştirildi.
Hakemliği bırakan Dernek Başkanı Mehmet Aydın ve İsmail Güleçyüz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı MHK başkanı tarafından plaket verildi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, Afyonkarahisar ilinde olmaktan ve hakem gözlemcilere böyle güzel ortamda bulunmaktan çok mutlu olduğunu, ülkenin İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş’e ifade etti ve ilden ayrıldı.

BİR YORUM

Her zaman söylediğimiz bir şey var, Birlik ve beraberlikten kuvvet doğar diye. Dernek-İHK –MHK birlikte uyum içerisinde olduğunda kazanan hakem camiası ve hakemler oluyor.

Ülkenin içinde bulunduğu ortam malum. Afyon’da Dernek –İHK biraraya gelmişler ve Mübarek Ramazan ayında hakem ve gözlemcilere iftar yemeği veriyorlar. 

Bu dayanışma örneğidir. Üstelik bu yemeğe de MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu katılınca tadından yenmez duruma gelmiş.
Biz Dernek Başkanı Mehmet Aydın ve İHK Başkanı Süleyman Güneş’i tebrik ediyoruz.

 Böyle birlikteliklerin ülke çapına yayılması en büyük arzumuz.


Anahtar Kelimeler: Hakem Kurulu iftarda araya geldi
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °