İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

BELEDİYE365 20.05.2023 11:04:16 0
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Emirdağ Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törenle kutlandı.
Kutlama törenimiz, Kaymakamımız Osman Bilici ve Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun öğrencilerin ve törene katılanların bayramlarını kutlamasıyla başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor Müdürümüz Hasan Yakut 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ nın anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Sonrasında öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu.
Tören Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı jimnastik gösterisiyle devam etti.
Resim, şiir, kompozisyon, futbol, basketbol atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize protokol üyelerimiz tarafından ödülleri verildi. Tören çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu tören programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Törene Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, İlçe Jandarma Komutanımız Mehmet Teberci, İlçe Emniyet Müdürümüz Erdal Yanık, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz, Gençlik ve Spor Müdürümüz Hasan Yakut ile daire amirlerimiz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler öğretmenler ve veliler katıldı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °