“İLÇEMİZE MUHTEŞEM BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDIRIYORUZ”

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL “İLÇEMİZE MUHTEŞEM BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDIRIYORUZ”

Gündem 12.05.2023 22:23:00 0
“İLÇEMİZE MUHTEŞEM BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDIRIYORUZ”

Sandıklı Belediye Başkani Dr. Mustafa Çöl’ün yoğun girişimleri sonucunda, Şirinevler Mahallesi sınırlarında bulunan, eski cezaevinin olduğu alan, Hazine ve Maliye Bakanlığından Sandıklı Belediyemize kazandırılarak, sizlerin de istekleri doğrultusunda, günün yorgunluğunu atabileceğiniz, muhteşem bir yeşil alana ev sahipliği yapacak.

1108 m2 kapalı alan, 2784 m2 peyzaj alanı ile toplamda 3892 m2 arsa alanına yapılacak olan proje ile; müze, sergi ve atölye salonları, restoran, oyun alanları, kafe ile gösterişli bir sosyal tesis olarak vatandaşlarımızın istediği alanlara dönüşecek.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Eski Cezaevinin oturduğu alanda yaptığımız anketler neticesinde vatandaşlarımızdan yeşil alan ve sosyal tesis yapılması yönünde büyük bir istek olduğunu gördük.

 Bazı prosedürleri yoğun çabalar sonucunda aşarak bu alana hemşehrilerimizin beklediği sosyal tesisleri yaparak, halkımızın nefes alacağı mükemmel bir yeşil alan daha kazandırarak, bölgeyi hareketlendireceğiz.

İnşallah bittiği zaman içerisinde; kafe, restoran, çocuk oyun alanları, sergi ile çeşitli atölyeleri bulunan, tarihimize ışık tutacak müzesi ile çok farklı bir konseptte siz değerli halkımızın kullanımına sunacağız. Ben bu bağlamda, bizlere destek olan Şirinevler Muhtarımız ve Ece Mahallesi Muhtarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sandıklımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

 

 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °