İNSANI MERKEZE ALAN HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞACAĞIZ

İNSANI MERKEZE ALAN HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞACAĞIZ

Siyaset 16.03.2024 13:27:00 0
İNSANI MERKEZE ALAN HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞACAĞIZ

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.

Yaptığı saha çalışmalarında Sivil Toplum Kuruluşları’nı da unutmayan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Altı Nokta Körler Derneği’ne ziyarette bulundu.


 

Gerçekleşen ziyarete ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Hakan Erdoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sadece seçim sürecinde değil, seçim öncesinde de iki defa derneğe ziyarette bulunduğunu aktaran Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş ise; ‘’ Bizler gerek bireysel gerekse kurumsal olarak sadece seçim zamanı değil, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Seçim sürecinde açıklanan projelerimizde, şehrimize kazandıracağımız her yatırımda önceliğimiz sizler oluyor, sizleri düşünerek şekillendiriyoruz. Gittiğimiz her yerde her zaman insanı merkeze alan hizmet anlayışı ile çalışacağımızın sözünü veriyoruz’’ dedi.


 

AFYONKARAHİSAR’I İLK 5’E ÇIKARACAĞIZ

Afyonkarahisar’ın Engelli Dostu Şehirler sıralamasında 60. sırada bulunduğunu aktaran Karataş; ‘’Bizler görevi devraldığımızda inşallah el ele vererek üç yıl içinde ilk 5 sıraya çıkaracağımızın sözünü veriyoruz. Engellilerimizi senede bir gün değil, yılın her günü hatırlamak şiarımız olacak. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız. Engelsiz Bir Afyonkarahisar’ı inşaa etme amacıyla çalışacağız. Şehrimiz engelsiz yaşam anlayışını benimsemiş bir il olacaktır’’ dedi.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °