İstanbul'da 3 organize suç örgütü çökertildi, 24 şüpheli yakalandı

İstanbul'da 3 organize suç örgütü çökertildi, 24 şüpheli yakalandı

Asayis 15.02.2024 11:35:28 0
İstanbul
İstanbul'da düzenlenen "Kafes-40" operasyonları sonucunda 3 organize suç örgütü çökertildi ve elebaşları da dahil olmak üzere toplam 24 şüpheli yakalandı. Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Ayrıca FETÖ'ye yönelik yapılan "KISKAÇ-6" operasyonlarıyla ilgili olarak da 42 şüphelinin yakalandığı bilgisi paylaşıldı. Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerinin FETÖ'cüleri göz ardı etmeyeceğini ve mücadeleye aralıksız devam edileceğini vurgulayarak, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat'ın çalışmalarını da paylaştı.

İstanbul'daki operasyonlarda Emre Özcan, Önder Küçük ve Sergen Solak'ın elebaşı olduğu 3 organize suç örgütünün çökertildiği belirtildi. Toplamda 24 şüpheli yakalandı ve 5 ruhsatsız tabanca ile 3 tüfek ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik ederek, dua ve desteklerini iletti.

#BakanAliYerlikaya #İstanbulOperasyonları #OrganizeSuçÖrgütleri #Kafes40Operasyonları #KİSKAÇ6Operasyonları

Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °