İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar'da esnafla buluşuyor.

İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar'da esnafla buluşuyor.

Gündem 12.02.2024 10:14:59 0
İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi atmosfer hareketleniyor. İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Alper Yağcı, vatandaşların günlük yaşamdaki sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen bir siyasi figür olarak yerel pazarlarda seçim çalışmaları yaparak esnaf ve alışveriş yapanlarla buluşuyor.

Yağcı'nın pazar ziyaretlerinde vatandaşların pahalılık ve geçim sıkıntısı gibi endişelerini dinlediği belirtiliyor. Alım gücünün düşmesi ve artan fiyatlar gibi ekonomik zorluklara dikkat çekiliyor. Yağcı, ailelerin düşük gelirlerle çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığını vurguluyor.

Yağcı, seçimlerin önemine vurgu yaparak yerel yönetimin halkın yaşam kalitesini değiştirebileceğine ve kötü gidişe dur diyebileceğine inanıyor. Seçimlerin vatandaşların beklentilerini ifade edebilecekleri önemli bir dönemeç olduğunu belirtiyor.

İYİ Parti adayı Yağcı, seçim sürecinde vatandaş odaklı bir iletişim kurmak ve yerel yönetimde değişiklikler yapmak için çaba gösteriyor. Daha samimi, çözüm odaklı ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı benimsenmesinin yanı sıra vatandaşların da karar alma süreçlerine dahil edildiği yeni bir yönetim modeli öneriliyor.

Ayrıca Yağcı, kamusal kaynakların etkili kullanılması, sosyal hizmetlerin güçlendirilmesi ve vatandaşların refah içinde yaşamalarını sağlayacak düzenlemelere dikkat çekiyor. Yerel ekonomiye destek vermek, istihdamı artırmak ve sosyal adaleti sağlamak için politikalar izlemek istediğini vurguluyor. #Afyonkarahisar #İYİParti #AlperYağcı #seçimler #belediyebaşkanı #esnaf #alışveriş #ekonomikzorluklar #aileler #değişim #katılım #kamusalkaynaklar #sosyalhizmetler #refah #yerelekonomi #istihdam #sosyaladalet

Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °