İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Sığınmacı Sorununa el Atacak

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Sığınmacı Sorununa Çözüm Üretecek

Siyaset 28.02.2024 11:06:08 0
İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Sığınmacı Sorununa el Atacak
Afyonkarahisar'da yerel seçim çalışmaları kapsamında İyi Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, şehrin çeşitli bölgelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bu ziyaretler esnasında belediye tarafından ihmal edilen bölgelere ve bu yerlerde yaşanan sorunlara dikkat çekti. Özellikle Mecidiye Mahallesi'nde sığınmacılarla ilgili mevcut sorunlar gündeme getirildi. Yağcı seçilmesi durumunda 1 Nisan'dan itibaren sığınmacıların bölge halkını rahatsız etmeyeceğine ve vatandaşların sokaklarda korkmadan dolaşabileceğine dair taahhütte bulundu.

Alper Yağcı'nın herkesle birebir ilgilenmeyi hedeflediğini ve ilerleyen dönemde Afyonkarahisar sakinlerinin her biriyle temasa geçmeye çalışacağını belirtti. İyi Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclisi üyesi adayları da ziyaretler süresince Yağcı'ya eşlik etti.

Alper Yağcı, ziyaretler boyunca esnaf ve vatandaşların göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkürlerini iletti ve seçim kampanyasına tam hız devam edeceğini ifade etti.

#Afyonkarahisar #seçim #İyiParti #AlperYağcı #MecidiyeMahallesi #sığınmacılar

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °