İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mustafa Balkır'ın annesi hayatını kaybetti

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mustafa Balkır'ın annesi hayatını kaybetti

Yasam 5.01.2024 10:35:53 0
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mustafa Balkır
Afyonkarahisar İl Başkanlığı bünyesinde görevli olan Mustafa Balkır'ın annesi Melahat Balkır'ın vefat ettiği üzücü bir şekilde duyuruldu. İYİ Parti teşkilatı, derin bir üzüntü içinde olan teşkilatın, merhume için düzenlenecek cenaze töreniyle ilgili bilgilere de yer verdi.

Melahat Balkır için cenaze namazı, 05 Ocak 2023 Cuma günü öğle namazından sonra Afyonkarahisar'daki Paşa Camii'nde kılınacak. İYİ Parti, merhumeye Yüce Allah'tan rahmet dilerken, Balkır ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Bu üzücü haber, parti teşkilatı tarafından derin bir matemle karşılandı. İYİ Parti üyeleri ve yöneticileri, cenaze töreninde bir araya gelerek acılı aileye destek olacaklarını ve zor zamanda yanlarında duracaklarını belirttiler.

Afyonkarahisar halkı ve bölge sakinleri de bu acı kaybın ardından Balkır ailesine destek olmak için cenaze namazında buluşacaklar. City, community ve İYİ Parti üyeleri, bu zorlu günlerinde Balkır ailesinin yanlarında olduklarını göstermek için bir araya geliyorlar.

#Afyonkarahisar #İYİParti #MelahatBalkır #MustafaBalkır #başsağlığı

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °