İyi Parti Afyonkarahisar'da Nihat Gürer'i anma töreni düzenlendi.

İyi Parti Afyonkarahisar'da Nihat Gürer'i anma töreni düzenlendi.

Siyaset 22.01.2024 10:36:51 0
İyi Parti Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da İyi Parti İl Başkanlığı, parti lideri Meral Akşener'in abisi Nihat Gürer'in ölüm yıl dönümünde anma töreni düzenledi. İl başkanı, Nihat Gürer'in değerli bir kişi olduğunu vurgulayarak, Akşener ailesine başsağlığı diledi.

Nihat Gürer için düzenlenen anmada, parti üyeleri ve Gürer ailesinin dostları bir araya geldi. İl başkanının duygusal konuşmasında, Gürer'in topluma büyük değer sağlayan bir kişi olduğu söylendi.

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programında dua okunarak ve anılar paylaşılarak duygusal bir atmosfer yaratıldı. Katılımcılar, Nihat Gürer'in hayatını ve mücadelesini anlatarak, onun mirasının ve insanlık değerlerinin yaşatılacağını vurguladı.

Törende, İyi Partililer, Nihat Gürer'in ruhunun cennette olması temennisinde bulundular. İl başkanlığı, Nihat Gürer'in hatırasının her zaman saygıyla anılacağını ifade etti. Bu anlamlı günde bir araya gelen parti üyeleri ve vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajları vererek Nihat Gürer'in hatırasının daima onurla anılacağını vurguladılar.

#Afyonkarahisar #İyiParti #MeralAkşener #NihatGürer #anma

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °