İyi Parti, Aydın'da Genişletilmiş İstişare Toplantısı düzenledi, adaylara destek verildi

İyi Parti, Aydın'da Genişletilmiş İstişare Toplantısı düzenledi, adaylara destek verildi

Siyaset 22.01.2024 10:34:23 0
İyi Parti, Aydın
İyi Parti'nin Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partisinin Aydın'da gerçekleştirdiği Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katılarak, partililere ve adaylara destek verdi. Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Teşkilat Koordinatörü ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Muğla Milletvekili Metin Ergun, Teşkilat Koordinatörü Ceren Yılmaz, İl Başkanı Ahmet Ertürk, Efeler Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Fatih Atay da dahil olmak üzere pek çok önemli ismin katılımıyla düzenlenen buluşmada, partinin belediye başkan adaylarına başarı temennileri iletildi.

Etkinlikte İyi Parti'nin belediye başkan adaylarından Sultanhisar Belediye Başkan Adayı Cihan Demirel, Didim Belediye Başkan Adayı Atilla Avlayıcı, Köşk Belediye Başkan Adayı Yaşar Baş, Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Erhan Algan, Karacasu Belediye Başkan Adayı Zeki İnal, Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp'e moral verildi ve başarı dileklerinde bulunuldu. Ayrıca, partinin 120 yeni üyesine rozet takdim edilerek aralarına hoş geldiniz denildi.

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada etkinliğin verimli geçtiğini belirterek, Aydın İl Teşkilatı'nın düzenlediği bu güzel organizasyon için teşekkürlerini ifade etti. İyi Parti lideri Meral Akşener ve genel başkan yardımcısı Buğra Kavuncu'nun da desteğinin vurgulandığı toplantıda, parti içindeki dayanışmanın ve birlik beraberliğin önemi hatırlatıldı. İyi Parti, yerel yönetimlerde iddiasını güçlendirecek adımlar atmayı sürdürme hedefinde olduklarını bu etkinlikle bir kez daha gösterdi.

#IyiParti #HakanSerefOlgun #Aydin #politika #toplanti #adaylar #destek #dayanisma #basari #parti #lider #MeralAksener #politikahaberleri

Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °