İYİ Parti İl Başkanı, iş insanının taziyesine ziyaret için gitti

İYİ Parti İl Başkanı, iş insanının taziyesine ziyaret için gitti

Gündem 31.12.2023 14:46:02 0
İYİ Parti İl Başkanı, iş insanının taziyesine ziyaret için gitti
Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nun, kederli bir ziyarette bulunduğu haber verildi. İl Başkanı Mısırlıoğlu, yerel iş insanı Mehmet Çakmak'ın yaşadığı evlat acısı üzerine taziye için işyerine gitmiştir.

Ziyaret sırasında İl Başkanı Mısırlıoğlu'nun, Mehmet Çakmak ve ailesine samimi teselli dileklerini ilettiği ifade edildi. İş insanı Çakmak ve ailesi tarafından İl Başkanı'nın sıcak yaklaşımının takdirle karşılandığı belirtildi. İYİ Parti'nin, topluma hizmet etme ve zor zamanlarda yanlarında olma misyonunu benimsediği vurgulandı.

İl Başkanı Mısırlıoğlu, "Acılar paylaşıldıkça hafifler" düşüncesine inandıklarını ifade etti ve Mehmet Çakmak ve ailesine Allah'tan sabır diledi. Ayrıca, merhum kızlarına cennet mekanı temennisinde bulundu.

Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanlığı, toplumsal dayanışmayı ve birlikteliği güçlendirmek amacıyla ziyaretlere devam ediyor. İl Başkanı Mısırlıoğlu'nun bu ziyareti, İYİ Parti'nin samimi çabalarını ve insani değerlere verdiği önemi yansıtmaktadır.

#Afyonkarahisar #İYİParti #MuhammetMısırlıoğlu #dayanışma #ziyaret

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °