İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Dinar'da Parti Teşkilatını Ziyaret Etti

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Dinar'da Parti Teşkilatını Ziyaret Etti

Gündem 20.03.2024 11:22:27 0
İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Dinar
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, yerel seçimlere az bir süre kala Dinar ilçesindeki parti teşkilatına destek ziyareti gerçekleştirdi. Olgun, Belediye Başkan Adayı İbrahim Acar ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek, seçim kampanyası faaliyetlerini değerlendirdi ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Olgun, parti seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen toplantıda, yerel yönetimlerin demokrasinin temel taşlarından olduğunu vurguladı. İlçede yapılacak hizmetler ve vatandaşlara sunulacak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunan Olgun, seçime sayılı günler kala tüm teşkilat mensuplarına ve adaylara başarılar diledi. Olgun, seçim çalışmalarının halkın güç ve kararlılığıyla devam ettiğini ifade etti.

İYİ Parti'nin Dinar Belediye Başkan Adayı İbrahim Acar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim zaferine odaklandıklarını ve ilçenin geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. #İYİParti #HakanŞerefOlgun #Dinar #yerelseçimler


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °