İYİ Parti Milletvekili Olgun, Sandık Başında Olacak

İYİ Parti Milletvekili Olgun, Sandık Başında Olacak

Gündem 22.05.2023 16:57:02 0
İYİ Parti Milletvekili Olgun, Sandık Başında Olacak
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Hakan Şeref Olgun, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde sandık başında olacağını açıkladı. Afyonkarahisarlı vatandaşları sandıklara beklediğini söyleyen Olgun, seçimlerin ardından Afyon'un 3 Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını hatırlattı. Millet İttifakı Partilerin İl Başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen Olgun, avukat arkadaşlarının da okullarda görevlendirildiğini ifade etti. Seçimlerde AK Partililerin oyunlarının tespit edildiğini belirten Olgun, sandık başında AK Parti rozetli kalemlerin kullanılmasıyla ilgili itirazların sonuç verdiğini söyledi. Olgun, seçimleri kazanacaklarını ve Afyonkarahisar'ın 3 Cumhurbaşkanı Yardımcısı ile daha fazla yatırım alacağını vurguladı.

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde herkesin eşit şartlarda yarışacağına dikkat çeken Olgun, seçimlerin Afyonkarahisar için çok önemli olduğunu ifade etti. Eğer Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimleri kazanırsa, Cumhurbaşkanı Yardımcılarının birisinin IYI Parti Genel Başkanı ve diğerinin Afyonlu olduğunu belirterek, Afyonkarahisar için bu durumun çok önemli olduğunu söyledi. Olgun, tüm halkın sandık başına oy kullanmaya ve Kılıçdaroğlu'na oy vermeye çağırdı.

Millet İttifakı İl Başkanları ve yöneticileri de Hakan Şeref Olgun'un görüşlerini benimsediklerini açıkladılar ve seçim günü sandıklara sahip çıkacaklarını taahhüt ettiler.

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °