İYİ Partili Aday: "Türkçülük Vatanın Her Köşesinde Dalgalandırılmalı"

İYİ Partili Aday: "Türkçülük Vatanın Her Köşesinde Dalgalandırılmalı"

Gündem 3.05.2023 13:04:45 0
İYİ Partili Aday:
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Olgun, Türkçülüğün şerefli bir bayrak olduğunu söyledi ve vatanın her köşesinde dalgalandırılması gerektiğini vurguladı. 3 Mayıs'ın Türk Milliyetçilerinin bayramı olduğunu belirten Olgun, Türk-İslam davasına gönül veren herkes için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Mesajında Türk gençliğinin milli varlıklara sahip çıkma bilincinin temellerinin atıldığı 3 Mayıs'ın önemine de değinen Olgun, Türk Milletini ilim ve maneviyatta en yükseğe çıkarma hamlesi olarak nitelendirdi.

Yüce Türk Milleti'nin örf ve adetlerinin gelişmesi ve gelecek kuşaklara ulaşması için üzerine düşen her türlü görevi büyük bir onur ve gururla yerine getirdiğine dikkat çeken Olgun, Türk Milliyetçileri var oldukça vatanın bölünmeyeceğini ve bayrağın gönderden inmeyeceğini belirtti.

Mesajının sonunda büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir" sözünü kendilerine ilke edindiklerini ifade eden Olgun, Türk milletinin 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutladı ve "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" diyerek mesajını tamamladı.

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °