İYİ Partili Milletvekili Hakan Şeref Olgun'dan Vatandaşları Sandıkta Oy Kullanmaya Davet

İYİ Partili Milletvekili Hakan Şeref Olgun'dan Vatandaşları Sandıkta Oy Kullanmaya Davet

Gündem 23.05.2023 12:32:00 0
İYİ Partili Milletvekili Hakan Şeref Olgun

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde bir açıklama yaparak vatanını seven herkesi sandıkta oy kullanmaya davet etti. Olgun, seçimin sadece bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olmadığını, aynı zamanda geri dönüşü olmayan bir rejim değişikliğine giden bir yol ayrımı olduğunu söyledi.

Olgun, AK Parti iktidarının seçim sürecinde devletin tüm imkanlarını kullanarak, sağa sola tehditler savunarak seçime gittiğini belirterek, buna karşı vatanını seven halkın sandıkta gerekli cevabı vereceğini söyledi. Ayrıca Türkiye'deki sayısı her geçen gün artan mülteci sorununa dikkat çekerek, herkesin kendi vatandaşı olması gerektiğini ve çocuklarının geleceğini yabancılara vermemesi gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Olgun, AK Parti iktidarının terör örgütü PKK ile temas halinde olduğunu ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının ardından PKK'nın çöktüğünü, ancak AK Parti iktidarıyla birlikte yeniden palazlandığını söyledi. Bunun yanı sıra ekonomik sıkıntılara da dikkat çeken Olgun, köylülerin sürekli göç verdiğini ve kırsal kesimdeki insanların kentlere göç etmek zorunda kaldığını belirterek, ekonomik sıkıntıyı en çok kentteki insanların çektiğini ifade etti. 

Olgun, ayrıca AK Parti iktidarında köylerdeki okulların bile isteye kapatıldığını, Türk Bayrağı'nın indirildiğini ve öğretmenlerin yerlerine imamların atandığını söyledi. Son olarak da vatandaşlara çağrıda bulunarak bize bir şey olmaz dememeleri gerektiğini ve herkesi sandıkta oy kullanmaya davet etti.


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °