İYİ GELİNCE BAYAT NEFES ALACAK

İYİ Parti’den Bayat’a söz

Siyaset 1.03.2024 14:11:00 0
İYİ GELİNCE BAYAT NEFES ALACAK


Bayat hak ettiği konuma kavuşacak 
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki parti yönetim kurulu üyeleri Bayat’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası yapılan açıklamalarda İYİ Parti heyetinin ortak mesajı; Bayat’ın hak ettiği konuma gelmesi yönünde oldu. 
İyi Partili heyetin ilk ziyareti İYİ Parti Bayat ilçe Başkanlığı oldu. Burada İlçe Başkanı Hilmi Doğan ve Bayat Belediye Başkanı adayı Fazlı Ağdacı ile görüşüp seçim çalışmalarının değerlendirmesini yaptılar. İYİ Partili heyet daha sonra ilçe teşkilatıyla birlikte esnaf ve Pazar ziyareti gerçekleştirdi.

 Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen İYİ Partili heyet daha sonra Pazar esnafı ve vatandaşlarla görüştü. 

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Partililer, ilçede İYİ Parti Belediyeciliği başladığında hiçbir sorun yaşanmayacağının bilgisini verdi. 
İYİ GELİNCE BAYAT NEFES ALACAK 
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun yaptığı açıklamada, İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da her geçen güçlendiğini ifade ederek, merkez dahil olmak üzere ilçe ve tüm kasaba beldelerine talip olduklarını söyledi. 

Tüm adaylarına gereken tüm desteği vereceklerinin altını çizen Olgun, “İyiler geldiğinde her şey iyi olacak, Bayat nefes alacak. Biz ilçenin nabzını tuttuk, sorunları dinledik. 

İnşallah başkan adayımız göreve geldiğinde bu sorunların hiç biri yaşanmayacak. Biz adayımıza güveniyoruz, siz de güvenin ve desteğinizi verin. Gerisini inşallah hep birlikte halledeceğiz” dedi. 
BAYAT HAK ETTİĞİ YERE GELECEK 
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.

 Tüm ilçeleri ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Mısırlıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün Bayat’tayız. İnşallah Bayat’ta İYİ Parti bayrağını dalgalandıracağız. Bunun için çalışıyoruz.

 Bayatlı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz Bayat’ın hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle siz kıymetli Bayatlı hemşehrilerimizinden adayımıza destek istiyoruz.”
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ 
İlçe Başkanı Hilmi Doğan İle Bayat Belediye Başkanı adayı Fazlı Ağdacı açıklama yaparak yerel seçimlerde destek istediler.

 Başkan adayı Ağdacı, başkan seçilmesi durumunda başkanlık makamının herkese açık olacağını kaydederek şunları söyledi: “Başkan olduğumuz gün parti rozetimizi çıkaracağız, hizmet rozetimizi takacağız. Tüm herkese kapımız açık olacak. Beni direkt isteyen cepten arayabilecek, rahatlıkla ulaşabilecek. İsterse gece yarısı arasın hiç fark etmez. 

Biz çıktığımız hizmet yolunda kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız.”


Anahtar Kelimeler: GELİNCE BAYAT NEFES ALACAK
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °