İYİ Parti’den Gövde Gösterisi

ADAYLARIMIZA GÜVENİYORUZ

Siyaset 3.03.2024 14:04:00 0
İYİ Parti’den Gövde Gösterisi

 

Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi yoğun bir tempoyla saha ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Çay ilçesinde coşkuyla karşılandı. Yaklaşık 300 kişiyle ilçede yürüyen heyet adına bir açıklama yapan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “adaylarımıza güveniyoruz” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar’da seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve beraberindeki partili heyet Çay ilçesinde temaslarda bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti heyeti, 300 kişi ile birlikte ilçe meydanında yürüyerek gövde gösterisi yaptı. 

ADAYLARIMIZA GÜVENİYORUZ

Seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Çay ilçesinde yoğun ilgi gördü.

 Seçim süreci boyunca yürütülen faaliyetlere katılımıyla destek olan Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılandı. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Milletvekili Olgun, vatandaşlardan Çay Belediye Başkan adayı Yaşar Kemal Kantartopu için destek istedi. 

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çay halkından kendilerine tam destek verildiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Çay ilçemizde yoğun bir ilgiyle karşılandık. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Adayımız için onlardan destek istedik. 

İYİ Belediyeciliği sadece Afyonkarahisar merkeze değil tüm ilçelerimize yaşatacağız. Güçlü adaylarla, emin adımlarla çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” 


Anahtar Kelimeler: Parti’ Gövde Gösterisi
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °